Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 24 januari 2018

Gelijkwaardige kinderopvang

Een Waalwijks gezin dreigde ‘tussen wal en schip’ te raken in verband met de kinderdagopvang van hun kind. Na enig speurwerk bleek er een speciale subsidieregeling te zijn welke helaas nog maar in weinig gemeenten in Nederland bekend was. Samen met de D66 fractie van Waalwijk hielp het gezin deze Sociaal Medische Indicatie Kinderopvang regeling te realiseren. ‘Hiervoor is mijn gezin de gehele D66 fractie eeuwig dankbaar.’ schreef de moede aan fractie voorzitter Ineke Ruygt. ‘Niet alleen voor ons maar ook voor andere gezinnen, is nu een gelijkwaardige kinderopvang mogelijk. Ons kind heeft er heel veel baat bij en zonder deze oplossing, had zij nu nog steeds een grote achterstand gehad met alle gevolgen van dien’.